Terras en oprit

Tuinen Verbrugge garandeert een perfecte afwerking van uw terras of oprit volgens uw smaak en wensen. Met het nodige vakmanschap plaatsen we terrassen en opritten in natuursteen, maar ook in keramische tegels of klinkers. Ook opritten en parkeerstroken in siergrind behoren tot de opties! 

Tuinaanleg

Om uw tuin helemaal af te maken, voorzien we uw tuin van de gewenste beplanting, gaande van hagen, bodembedekkers en heesters tot bloemenweides en aanplant van bomen. Ook voor de aanleg van grasperken en het plaatsen van kwalitatieve grasmatten kan u bij ons terecht.

Tuinonderhoud

Een tuin is op z’n mooist als hij op tijd een grondige onderhoudsbeurt krijgt. Tuinen Verbrugge staat in voor alle soorten onderhoudswerken: gras maaien en verwijderen van onkruid op regelmatige basis, totaalopkuis van een perceel of een jaarlijkse voor- en najaarssnoei: alles is mogelijk! Ook voor snoeien en vellen van bomen kan u bij ons terecht.

Maatwerk schrijnwerk

Houten elementen brengen warmte en sfeer in uw tuin. Een houten terras, een pergola, plantenbakken … of een handgemaakte kruidenbak vlak aan uw keuken. Met oog voor detail werken we deze elementen voor u af met duurzame houtsoorten.

Grondwerken

In het kader van totaalprojecten plannen we de nodige kraanwerken en nivelleringswerken in. Ook voorzien we percelen van verse teelaarde en compost, waar nodig. Daarnaast kunnen we uw perceel voorzien van drainagesystemen tegen wateroverlast, watersproeisystemen en bewateringssystemen.

Omheiningen

Tuinen Verbrugge biedt u alle mogelijke afsluitingen aan om uw tuin netjes af te bakenen, in functie van stijl en budget. Dit gaat van kastanje afsluiting en houten wanden in afrormosia of padouk tot omheiningen in betonpalen of harmonicagaas.

Meer info gewenst?