Wie zijn we?

Lukas heeft reeds jaren ervaring in de wereld van tuinaanleg en loodst u vlot door uw tuinproject. Door de juiste vragen te stellen en soms verder te durven denken dan uw initiële vraag, stelt hij de juiste oplossing en manier van werken voor. Lukas is telkens uw vast aanspreekpunt en coördineert elk project van begin tot einde.  

Elien helpt in de zaak op administratief en creatief vlak.

Onze aanpak

Stap 1

Als eerste stap komen we graag bij u langs om uw project samen te bespreken. We vinden het belangrijk om een correcte inschatting te maken van de huidige situatie en om op die manier een juiste oplossing voor te stellen.

Stap 2

We bezorgen u na het bezoek een eerste prijsindicatie met concrete toelichting, zodat alles onmiddellijk duidelijk is. Hierin adviseren we ook de beste en meest geschikte materialen volgens de noden van uw project.

Stap 3

Bij de start van de uitvoering worden goede afspraken gemaakt: wanneer kan u ons verwachten, hoe lang zal een bepaald project duren … Ook tijdens de werken staat vlotte communicatie centraal.

Stap 4

Na afronding van de werken staan we ook op lange termijn voor u klaar en kan u bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuin.

Meer info gewenst?